Översättningsbyrå LinguaVox. Översättningsföretag för certifierade översättningar inom teknik, medicin, juridik och patent. Tekniska språköversättare. Professionell översättning av dokument enligt ISO 9001/ISO 17100. Översättning från svenska till portugisiska. Översättning till portugisiska.

PROFESSIONELL ÖVERSÄTTNINGSTJÄNST: ÖVERSÄTTNING FRÅN SVENSKA TILL PORTUGISISKA

Svensk-portugisisk översättning.
Portugisiska är det officiella språket i Brasilien, Portugal, Moçambique, Angola, Guinea-Bissau, Ekvatorialguinea, Östtimor, Kap Verde, och öarna São Tomé och Príncipe. Omkring 275 miljoner människor i världen talar portugisiska, vilket gör det portugisiska språket till det femte mest talade språket i världen.

LinguaVox är specialiserade på översättningar från svenska till portugisiska och på översättningar från portugisiska till svenska samt över 70 andra språk (danska, norska, finska osv.)

Våra portugisiska översättare översätter bara till sitt modersmål och måste uppfylla ett av följande tre krav: 1) universitetsutbildning (godkänd utbildning) 2) motsvarande behörighet i annat ämne plus minst två år av dokumenterad erfarenhet inom översättningsområdet. Eller 3) minst tre års dokumenterad professionell erfarenhet inom översättningsområdet. Våra portugisiska korrekturläsare måste uppfylla samma krav samt måste ha minst två års erfarenhet som översättare i ämnet ifråga.

Be om en Kostnadsfri offert utan förpliktelse för din svensk-portugisiska översättning.

SKILLNADER MELLAN EUROPEISK OCH BRASILIANSK PORTUGISISKA

Skillnaderna i fråga om vokabulär, grammatik, syntax och facktermer är högst märkbara, och kan inte - och bör inte - förbises. På LinguaVox kan vi garantera, genom att välja en brasiliansk eller portugisisk översättare, att våra kunder får en korrekt portugisisk översättning, vederbörligen lokaliserad och riktad till rätt målgrupp.

SVENSK-PORTUGISISK ÖVERSÄTTNINGSSERVICE

 • ISO 9001-certifierad kvalitetskontroll.
 • ISO 17100-certifierad översättningsservice.
 • Auktoriserade och officiella översättningar samt översättningar inom områdena medicin, läkemedel, vetenskap, finans, juridik, marknadsföring, turism, patent och webbsidor samt tolktjänster. Tala om för oss vad du vill ha översatt (webbsidor, dokument, handböcker, en presentation, en rapport, ett patent, officiella dokument etc.) och vi ger dig en offert utan förpliktelse inom 1 timme under kontorstid.
 • Våra översättare översätter till portugisiska från Portugal och Brasilien (Brasiliansk portugisiska)
 • Offert utan förpliktelse.
  Språköversättning. Priset på en översättning är baserat på antalet ord i texten. Glöm inte att bifoga de document du vill ha översatta och tala om för oss till vilka språk du vill ha dem översatta och när du behöver dem.

  Vi kan i normala fall ha ett offert färdigt inom en timme under kontorstid (08:00 till 18:30). Om du behöver hjälp, kontakta oss och en av våra projektledare kommer ge dig den information du behöver.
 • LinguaVox är ett kvalitetsinriktat ISO-9001/EN-15038 certifierat översättningsföretag för dokumentöversättning med kontor i Europa och USA. Vi levererar prickfria översättningar av affärs- och företagsdokument, samt webbsidor för stora, medelstora och små företag över hela världen i mer än 1.500 språkkombinationer.
 • Även om vårt huvudkontor inte ligger i Sverige gör vår närvaro i Europa och USA, vår kvalitet och vår detaljfokusering, samt våra kundorienterade svenskspråkiga projektledare att du upplever samarbetet med oss som om vi befann oss bredvid ditt kontor.
 • Översättning från svenska till portugisiska.
 • Översättning från engelska till portugisiska.
 • Språkgranskning
 • Korrekturläsning
 • Standard för översättningstjänster - Krav - ISO 17100. Översättningsbyrå LinguaVox.